Inscripció

¡¡INSCRIPCIONS OBERTES!!

PREINSCRIPCIÓ

Instruccions per a realitzar la preinscripció:

 1. Emplenar el formulari que tens a continuació
 2. Realitzar el pagament de la reserva. El número de compte apareixerà just abans d’adjuntar l’arxiu, quan hagis emplenat els camps del formulari.
 3. Adjuntar el justificant del pagament corresponent a la reserva

Reserva pensió completa: 255 euros

Reserva estància diurna: 43,75 euros

* (La resta del pagament es realitzarà en efectiu el primer dia de campus )

Si tens qualsevol dubte, envia’ns un correu a info@campuscostacoy.com i ens posarem en contacte amb tu!

FORMULARI

  Sexe*

  Jugador o porter*

  Autorització xarxes socials*

  Al Campus Costa&Coy a fer fotografies o vídeos del meu fill/a durant el desenvolupament del campus Costa&Coy 2021. De conformitat amb l'article 5.1. de la LO 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, declaro conèixer els següents drets en virtut de la mateixa, i dels quals sóc informat:
  - Que les fotografies i filmacions fetes seran incorporades a un fitxer la custòdia del qual correspon als directors del Campus Costa&Coy.
  - Que la resposta negativa serà tinguda en compte pel Campus Costa&Coy amb l'objectiu d'evitar la realització d'imatges o, en el seu cas, distorsionar els trets del menor quan concorri la seva imatge amb la d'altres menors els pares dels quals si hagin autoritzat en els termes aquí previstos l'ús, tractament i cessió de la seva imatge.
  - Que en qualsevol moment els pares poden accedir a les imatges dels seus fills per a exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, mitjançant escrit als directors del campus enviat per correu electrònic.